LIKÉR Z ČERNÉHO RYBÍZU

20. října 2010 v 23:38 | Kačenka |  RECEPTY
Jednoduchý recept na vynikající likér z černého rybízu od rodinky Barabášových:

Do 3 litrové sklenice se z 1/3 vloží černý rybíz, do další 1/3 se dá krystalový cukr a zbytek se zalije konzumní lihovinou o síle 20%.  Pak se to za občasného míchání nechá luhovat 8 týdnů. Po 8 týdnech nalijeme do sklenic a už jenom pít a pít a pít....
Pozn. můžeme použít i jiný druh ovoce, např. maliny či ostružiny, ale vždy se použijou celé ovoce, nedrtíme!

Tak teda, na zdraví!
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama